מתכון לעוגיות תמרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

מרכיבים:

לבצק-
1כוס מיץ תפוזים
1כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
וקמח עד ליצירת בצק רך ונוח לעיבוד

למילוי-
1 חבילת תמרים כבושה (מרוככת עם קצת מים רותחים לעיסה מריחה)
1כוס אגוזי מלך/פקאן/שקדים מרוסקים
1/3 כוס קוקוס טחון

אופן ההכנה:

1. לערבב את המיץ, שמן, סוכר וניל, והקמח עד ליצירת בצק נוח לעיבוד
2. לחלק את הבצק ל4 כדורים
3. לרדד כל כדור בין 2דפי אפייה לריבוע של 30×20
4. למרוח ¼ מכמות התמרים על ריבוע הבצק ומעל ¼ מהאגוזים והקוקוס
5. לגלגל בעזרת הדף אפייה את הריבוע לגליל
6. כשנסיים את כל מילוי הכדורים נכניס לתנור שחומם מראש ל*180 מעלות
עד הזהבת הבצק
7. כשמתקרר ניתן לפזר על זה אבקת סוכר ולחתוך לפרוסות.

בתאבון!

אשריאל חוות הר סיני

אשריאל חוות הר סיני

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חיפוש לפי קטגוריה

פוסטים אחרונים