מתכון לעוגיות תמרים

מרכיבים:

לבצק-
1כוס מיץ תפוזים
1כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
וקמח עד ליצירת בצק רך ונוח לעיבוד

למילוי-
1 חבילת תמרים כבושה (מרוככת עם קצת מים רותחים לעיסה מריחה)
1כוס אגוזי מלך/פקאן/שקדים מרוסקים
1/3 כוס קוקוס טחון

אופן ההכנה:

1. לערבב את המיץ, שמן, סוכר וניל, והקמח עד ליצירת בצק נוח לעיבוד
2. לחלק את הבצק ל4 כדורים
3. לרדד כל כדור בין 2דפי אפייה לריבוע של 30×20
4. למרוח ¼ מכמות התמרים על ריבוע הבצק ומעל ¼ מהאגוזים והקוקוס
5. לגלגל בעזרת הדף אפייה את הריבוע לגליל
6. כשנסיים את כל מילוי הכדורים נכניס לתנור שחומם מראש ל*180 מעלות
עד הזהבת הבצק
7. כשמתקרר ניתן לפזר על זה אבקת סוכר ולחתוך לפרוסות.

בתאבון!

אשריאל חוות הר סיני

אשריאל חוות הר סיני

חיפוש לפי קטגוריה

פוסטים אחרונים