לחם מן הארץ, חיטה/כוסמין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

רכיבים:

• 7 כוסות קמח חיטה מלא
• ½ 3 כוסות מים חמימים*
• 25 גרם שמרים טריים
• כף מלח
• כף סוכר
• ½ כוס שמן/שמן זית
• קצת פחות מים בקמח כוסמין
• 25 גרם שמרים עד 4 קג

אופן ההכנה:

1. לשים 2 כוסות קמח + ½ 3 כוסות מים + שמרים + סוכר לערבב מיטב במזלג ולכסות בניילון ל- 20 דק התפחה.

2. להוסיף 5 כוסות קמח + מלח + שמן, ללוש היטב בקערה – בשלב זה לא כדאי להוסיף קמח, להניח ל ½ שעה.

3. ללוש היטב על משטח מקומח – להניח ל- ½ שעה.

4. ללוש היטב ולהניח שוב ל- ½ שעה.

5. הבצק מוכן לשימוש – לחלות, לחם, לחמניות, פיתות ועוד..

אשריאל חוות הר סיני

אשריאל חוות הר סיני

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חיפוש לפי קטגוריה

פוסטים אחרונים